HomeHL-WorldΦρίκη στην Ινδία: Τέσσερις καθηγητές βίασαν ομαδικά 12χρονη!

Φρίκη στην Ινδία: Τέσσερις καθηγητές βίασαν ομαδικά 12χρονη!

Επρόκειτο για τον διευθυντή του σχολείου και άλλους τρεις εκπαιδευτικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 12χρονο κορίτσι με διανοητική καθυστέρηση έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού με εμπλεκόμενους τον διευθυντή του σχολείου, που εργάζεται η μητέρα της, και τρεις καθηγητές. Σύμφωνα με τη Daily Mail το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στην πόλη Kako στο κρατίδιο Μπιχάρ στα ανατολικά της χώρας.

«Είναι το μοναχοπαίδι μου», ξεσπά η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής στο σχολείο Κάκο, όπου βιάστηκε το παιδί της. Η ίδια βρήκε την 12χρονη σε άσχημη κατάσταση στην ταράτσα του σχολείου. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Russia Today, το κορίτσι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον διευθυντή του σχολείου και τρεις καθηγητές, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά το περιστατικό.

Η μητέρα του κοριτσιού που είχε μάθημα την ώρα του φρικιαστικού περιστατικού, είπε ότι εκείνη την ημέρα την είχε πάρει μαζί της στο σχολείο, γιατί δεν είχε κανέναν να την φροντίσει. Αμέσως την μετέφερε στο νοσοκομείο με άσχημη αιμορραγία, όπου νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως διερευνάται υπόθεση βιασμού με εμπλεκόμενους τον διευθυντή του σχολείου και τρεις καθηγητές.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση