HomeHL-9Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο 52χρονος για τον τραγικό θάνατο του βρέφους

Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο 52χρονος για τον τραγικό θάνατο του βρέφους

Δεν είπε το παραμικρό στα δικαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει ούτε μία λέξη παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Λασιθίου ο 52χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον θάνατο του 6μηνών παιδιού του κατά την διάρκεια οικογενειακού καυγά.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στα δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου, συνοδεία αστυνομικών, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία αλλά και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.

Στη συνέχεια ο 52χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή με τις πληροφορίες του cretapost ν’ αναφέρουν πως ζήτησε κι έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση (κοπή πίτας) κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα λίγο μετά τις 6 το πρωί, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση