HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα ο πατέρας για τον θάνατο του 6μηνου βρέφους – Τα νέα στοιχεία

Στον εισαγγελέα ο πατέρας για τον θάνατο του 6μηνου βρέφους – Τα νέα στοιχεία

Ποια σενάρια εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα της Νεάπολης Λασιθίου έχει οδηγηθεί ο 52χρονος πατέρας για τον θάνατο του 6μηνου βρέφους, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την διάρκεια οικογενειακού καυγά στην Σητεία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση (κοπή πίτας) κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα λίγο μετά τις 6 το πρωί, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας

Τρία είναι τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες στο σπίτι του 52χρονου στην Σητεία.

Το πρώτο σενάριο είναι πως κατά την διάρκεια του καυγά ο 52χρονος πέταξε το κινητό τηλέφωνό του στη σύζυγό του ωστόσο το κινητό χτύπησε το 6μηνών παιδί.

Το δεύτερο σενάριο – που φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο – αναφέρει πως ο 52χρονος χτύπησε την σύζυγό του την ώρα που εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος και έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα το παιδί.

Το τρίτο σενάριο, αναφέρει πως πάνω στον καυγά ο 52χρονος πήγε να χτυπήσει την σύζυγο ωστόσο χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να πέσει από την αγκαλιά της μητέρας του και να τραυματιστεί βαρύτατα.

Συνεχόμενοι οι καυγάδες στο ζευγάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 52χρονος και η 30χρονη τον τελευταίο καιρό είχαν συνεχόμενους καυγάδες για διάφορα θέματα με την γειτονιά να… σηκώνεται στο πόδι.

Δυστυχώς ο τελευταίος τους καυγάς ήταν μοιραίος για το παιδί!

Διαφήμιση
Διαφήμιση