HomeΕΛΛΑΔΑΕθνική γραμμή στις διαπραγματεύσεις προτείνει ο Χρυσόγονος

Εθνική γραμμή στις διαπραγματεύσεις προτείνει ο Χρυσόγονος

Σε συνέντευξη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθνικό σχεδιασμό ώστε κυβέρνηση και αντιπολίτευση να έχουν την ίδια γραμμή διαπραγμάτευσης προς τους δανειστές, προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο ευρωβουλευτής, είπε: «Να γίνει όπως και στην Κύπρο. Εκεί μετέχουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως παρατηρητές στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για το Κυπριακό. Θα μπορούσαμε και εμείς εδώ για τη συνέχεια του κράτους η κυβέρνηση να είχε ως παρατηρητές στις διαπραγματεύσεις τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ανήκουν στο συνταγματικό τόξο».

«Διαφορετικά», είπε «τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Αλλιώς σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στο ΔΟΛ, είπε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να διατηρηθεί ο πολιτικός προσανατολισμός του συγκροτήματος έστω και αν γίνουν, δεν το ξέρουμε ακόμη, αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Θα πρέπει να διατηρήσει η εφημερίδα την ίδια πολιτική γραμμή που ενώνει την ίδια με τους αναγνώστες της. «Αυτό είναι η ελευθερία του Τύπου», κατέληξε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση