HomeΣΠΟΡΒέροια – Α.Ε.Λ. 1-1

Βέροια – Α.Ε.Λ. 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στη Βέροια στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν την «απάντηση» στο δεύτερο και η ισοπαλία άφησε αμφότερες τις ομάδες δυσαρεστημένες.

Αποτέλεσμα που αφήνει πικρή γεύση στο στόμα στο φινάλε. Βέροια και ΑΕΛ αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της πρώτης για την 16η αγωνιστική της Super League και κυνήγησαν αμφότερες με πάθος και πείσμα τους τρεις βαθμούς της νίκης για να αποδράσουν από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας όμως οι προσπάθειές τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία.Και αυτό γιατί υπήρχε ισορροπία δυνάμεων στο παιχνίδι, με την ομάδα του Τσιώλη να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά εκείνη του Γράφα να φτάνει στην ισοφάριση στο δεύτερο και το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στο πρώτο 45λεπτο η Βέροια ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες (9 συνολικά, με τις 3 εντός στόχου) αλλά η ΑΕΛ ήταν πιο ουσιαστική (6 τελικές, 3 στο στόχο) και αυτό μεταφράστηκε στο προβάδισμα που πήρε στο 45′: Ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, οι αμυντικοί της Βέροιας δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν αποτελεσματικά, ο Ντοντό γύρισε παράλληλα τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και ο Ικαούνιεκς με τακουνάκι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια άσκησε πίεση σε μεγαλύτερο βαθμό σε σύγκριση με το πρώτο μέρος (είχε 58% κατοχή στο πρώτο 45λεπτο αλλά ήταν φλύαρη) και δικαιώθηκε στο 69′ με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ, που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Θεοδωρόπουλου! Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο και να αγγίζουν το δεύτερο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ ελέω… Θεοδωρόπουλου.

Ο γκολκίπερ των «βυσσινί» απέκρουσε στο 80′ το σουτ του Μπαλάφα, νίκησε στο 85′ τον Καπετάνο απομακρύνοντας με τα πόδια πριν έρθει σε επαφή με τη μπάλα ο Έλληνας σέντερ φορ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα «είπε όχι» και σε εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ, με το 1-1 να μένει έτσι μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να μένουν με το παράπονο για τους δύο βαθμούς που έχασαν παρά για τον έναν βαθμό που πήραν…

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρσε (66′ Τομάς), Λινάρδος, Μίλιεβιτς (65′ Κάλβο), Καπετάνος, Σαρπόνγκ

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (73′ Καπός), Αναστασόπουλος, Ντοντό (65′ Γκαγιέγο), Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (87′ Τίκο)

Διαφήμιση
Διαφήμιση