HomeΣΠΟΡΠΑΣ Πανιώνιος 1-0

ΠΑΣ Πανιώνιος 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σε ένα κακό ποιοτικά ματς ελέω του άσχημου αγωνιστικού χώρου όπου κυριάρχησε η δύναμη, ο ΠΑΣ πήρε το τρίποντο στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Πανιώνιο με σκόρερ τον Μιχαήλ.
 Οι δύο από τις τρεις μεγαλύτερες ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Super League (η τρίτη είναι η Ξάνθη) αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και η μπίλια έπεσε στο… μπλε. Λίγο καιρό μετά το 1-1 που απέσπασε στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις και στο δεύτερο φετινό ραντεβού του απέναντι στον Πανιώνιο και αυτή τη φορά με πιο εντυπωσιακό τρόπο αφού ο Μιχαήλ σκόραρε για λογαριασμό της ομάδας του Γιάννη Πετράκη το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 18′ και της χάρισε το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Στα του αγώνα όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες ή το επέλεξαν να αφιέρωσουν ένα 2ωρο για να τον παρακολουθήσουν από την τηλεόραση μάλλον θα το ξεχάσουν αρκετά γρήγορα. Ναι μεν υπήρχε θέληση και πάθος ωστόσο το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά, με τις καλές φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και τον τραγικό αγωνιστικό χώρο (σχεδόν μόνιμη κατάσταση στο γήπεδο του ΠΑΣ) με την λάσπη και το νερό να λειτουργεί ως τροχοπέδη στις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ φάνηκε επιθετικά δύο φορές με τον Ζάιρο (11′, 33′) και ο Πανιώνιος με τους Μπεν (37′) και Φούντα (40′), με τη διαφορά να την κάνει η φάση του 18ου λεπτού.

Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Κοζορώνη και σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Μιχαήλ, με την πορεία της μπάλας να μπερδεύει τον Γιαννιώτη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 ηπέρ του ΠΑΣ. Στο δεύτερο μέρος το θέαμα πήγε εντελώς… περίπατο, με τον ΠΑΣ να απειλεί με τον Τζημόπουλο στο 59′ (απέκρουσε την κεφαλιά του ο Γιαννιώτης) και το τελευταίο ημίωρο να βρίσκει τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή και να πιέζει χωρίς όμως ουσία και τους γηπεδούχους να επιδιώκουν μόνο να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Το κατάφεραν μέχρι τέλους χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα και το φινάλε τους βρήκε να παίρνουν τρεις βαθμούς που τους κρατούν σε επαφή με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κούτρης, Ναδάλες (57′ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Ακόστα, Ζάιρο (93′ Μπουκουβάλας), Κόντε (94′  Γιάκος)

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88′ Καθάριος), Μασούρας (73′ Ταπόκο), Μασούντ, Φούντας (61′ Σαββίδης), Μπεν

Διαφήμιση
Διαφήμιση