HomeΣΠΟΡΑτρόμητος Κέρκυρα 1-4

Ατρόμητος Κέρκυρα 1-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη της νίκη στο Περιστέρι και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (4-1) πέτυχε η Κέρκυρα απέναντι στον Ατρόμητο των εννέα παικτών. Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Κορακάκη που κατέρρευσε μετά την αποβολή του Κεϊτά στο ημίχρονο.

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι ο Ατρόμητος που για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε λίγα 24ωρα γεύτηκε την πικρή γεύση της ήττας. Μετά τον Πανιώνιο που έφυγε νικητής με 2-1 από τον Περιστέρι, τώρα ήταν η σειρά της Κέρκυρας να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη της στην έδρα του Περιστερίου με το εμφατικό 4-1!

Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Κορακάκη που στην πρώτη επίθεση της Κέρκυρας είδε τον Ντένις Επστάιν να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να ανοίγει το σκορ. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό για τους γηπεδούχους που υστερούσαν πολύ στη δημιουργία φάσεων και δεν μπορούσαν να φτάσουν στη εστία του Κουτζαβασίλη. Και ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο αφού στις καθυστερήσεις ο Πολ Κεϊτά δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 64′ μετά από παράλληλη μπαλιά του Ντένις Επστάιν ο Λαζαρίδης στην προσπάθειά του να διώξει έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ, έκανε το 2-0 για την Κέρκυρα και κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκουγκούδης που αγωνιζόταν ως δεξιός μπακ είδε κι αυτός δεύτερη κίτρινη και ο Ατρόμητος έμεινε με 9 παίκτες. Ο Ελόνγκ στο 80′ έγραψε το 0-3, με τον Φυτανίδη να πετυχαίνει με κεφαλιά το γκολ της τιμής για την ομάδα του στο 82′. Το κερασάκι στην τούρτα για την Κέρκυρα το έβαλε ο Γεωργακόπουλος που τρία λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή στο ματς (87′) έγραψε το τελικό 4-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Γκουγκούδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Μπρίτο (56′ Ντάουντα), Τόνσο (68′ Μπάγκα), Βασιλείου (46′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ζορντάο, Γκόμες, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (73′ Παμλίδης), Ζορμπάς (4′ Επστάιν), Σπίνουλας, Ντουαλά, Επστάιν (84′ Γεωργακόπουλος)

Διαφήμιση
Διαφήμιση