HomeHL-GreeceΠάτρα: Κανείς δεν έχει αναζητήσει τα 3 κοριτσάκια που βρέθηκαν

Πάτρα: Κανείς δεν έχει αναζητήσει τα 3 κοριτσάκια που βρέθηκαν

Εκτιμάται ότι δεν μιλούν ελληνικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ιστορία των τριών μικρών κοριτσιών οι οποίες βρέθηκαν να περιφέρονται εγκαταλελειμένα απέναντι από το 409 στην περιοχή της Πάτρας, χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα.

Σύμφωνα με το thebest.gr και τα τρία παιδιά είναι κοριτσάκια. Το μεγαλύτερο είναι περίπου 4 ετών και εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό το οποίο υπολογίζεται ότι είναι 5 μηνών. Το τρίτο κοριτσάκι είναι μόλις 1,5.

Ο Διευθυντής της παιδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιώργος Κροκιδάς μιλώντας στο τοπικό Μέσο για το περιστατικό και τη κατάσταση των τριών μικρών κοριτσιών ανέφερε ότι δεν τα έχει αναζητήσει κανείς εδώ και 48 ώρες. Όπως είπε η καταγωγή τους δεν έχει εξακριβωθεί ωστόσο εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομά ή είναι αλλοδαπά.

Σύμφωνα και με τον κ. Κροκιδά, τα κορίτσια δεν ανταποκρίνονται όταν τους μιλούν σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

Οπως διευκρίνισε τα παιδιά φαίνονται καλά στην υγεία τους ενώ δεν φέρνουν σημάδια κακοποιήσεις. Εχουν υποβληθεί σε εξετάσεις όπως προβλέπει η διαδικασία έτσι ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα να πάσχουν από μεταδιδόμενες ασθένειες.

Τα κοριτσάκια εντόπισαν περαστικοί που ενημέρωσαν την αστυνομία. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ επί τόπου κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση