HomeHL-SportsΑπόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 0-0

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέαμα… Γ’ Εθνικής στη Ριζούπολη και «κουλούρια» ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ

Αμέτρητα λάθη και τρεις ουσιαστικές φάσεις σε 90 λεπτά, τις λες και ποδοσφαιρική τραγωδία.

Σε κάθε περίπτωση οι θεατές του Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ στις εξέδρες της Ριζούπολης το απόγευμα της Τετάρτης  ή στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω ΕΡΤ απέκτησαν… θέμα με αυτό που είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων τους έστειλαν στον… οφθαλμίατρο, αφού το τελικό 0-0 καταδεικνύει με απολυτότητα τα όσα διαδραματίστηκαν επί χόρτου στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Κουλούρια εις το… τετράγωνο, δηλαδή, ποιότητα-θέαμα επιπέδου τρίτης κατηγορίας κατ’ εφαρμογή της κλασικής ποδοσφαιρικής ατάκας «πόνεσαν τα μάτια μας»!

Και όμως το ματσάκι ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά… Οι Κρητικοί με το «καλησπέρα» (για την ακρίβεια στο 3’) είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν Μιλοσάβλιεφ «σημάδεψε» με σουτ το δοκάρι του Γεωργακόπουλου, που έσωσε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» από την παραβίαση.

Η συνέχεια δεν ήταν λοιπόν, ανάλογη… Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος (ήταν που ήταν με τη βροχή έγινε χειρότερος) κάτι η τακτική και η θέληση των δύο προπονητών πρωτίστως να μην χάσουν έφερε τη «λευκή» ισοπαλία σαν φυσικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, είχαν πιο πολλές επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ και κατέγραψαν την σπουδαιότερη ευκαιρία τους στο 75’ γεμάτο δυνατό σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή, που έφυγε άουτ.

Κατά κάποιο τρόπο αυτό το Χ βέβαια, δεν χάλασε ούτε τον Απόλλωνα ούτε τον ΟΦΗ και για αυτό ουδείς… τόλμησε στην πραγματικότητα να ρισκάρει ιδιαίτερα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξάλλου με ένα ματς περισσότερο από τη δεύτερη Λαμία εξακολουθεί να είναι στην κορυφή με 27 βαθμούς (οι Φθιώτες βρίσκονται στο -2), ενώ οι Κρητικοί έφυγαν αλώβητοι από μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα και είναι μέσα στο κόλπο με 21 πόντους στο ενεργητικό τους έως τώρα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο διαιτητής της αναμέτρησης Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για μια φάση στο 36’ όταν και ζήτησαν πέναλτι σε σύγκρουση Πετρόπουλου – Κώτσιου εντός περιοχής.

Κίτρινες: 22’ Χίσι, 34’ Κομεσίδης, 66’ Μιλισάβλιεφ, 74’ Όστοϊτς, 85’ Μητρόπουλος, 90’+4 Κοιλιάρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55’ λ.τρ. Τσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος, Κρητικός (89’ Σιατραβάνης), Κάσσος (78’ Τζάνης), Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (78’ λ.τρ. Νάστος), Όστοιτς, Χίσι (61’ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ραντί (67’ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση