HomeHL-9Στον ανακριτή οι δύο εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Εμμανουήλ

Στον ανακριτή οι δύο εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Εμμανουήλ

Την Πέμπτη απολογείται ο 34χρονος συνέταιρος του θύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του 40χρονου προγραμματιστή Ιάκωβου Εμμανουήλ αναμένεται να δώσουν σήμερα οι δύο εκ των τριών βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης στην ανακρίτρια Ηρακλείου, όπου και οδηγηθούν προκειμένου να απολογηθούν.

Πρόκειται για τον 25χρονο νεαρό και την 30χρονη σύντροφο του συνεργάτη του θύματος, με τον οποίο τους συνέδεε – όπως αποκαλύφθηκε – πολυετής … φιλία ενώ ετοιμάζονταν να ανοίξουν και επιχείρηση σχετική με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Ηράκλειο.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο 34χρονος, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές πρόκειται να απολογηθεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης.

Ο 34χρονος συνέταιρος του άτυχου επιχειρηματία όσο και ο 25χρονος υπενθυμίζεται πως αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού καθώς και της ψευδορκίας, ενώ σε βάρος της 30χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τον 34χρονο και τον 25χρονο δεν έχει ομολογήσει ότι αυτός αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου 40χρονου, αλλά από την πρώτη στιγμή ο ένας επιρρίπτει την ευθύνη στον άλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση