HomeHL-9«Ο συνεργάτης του Ιάκωβου με πήρε τηλέφωνο μετά που τον σκότωσε»

«Ο συνεργάτης του Ιάκωβου με πήρε τηλέφωνο μετά που τον σκότωσε»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδερφού του 40χρονου επιχειρηματία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του αδερφού του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, Φάνη για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την δολοφονία του αδερφού του.

Μιλώντας στο Τατιάνα Live ο κ. Εμμανουήλ ανέφερε ότι ο συνεργάτης – που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 40χρονου – τον πήρε την ημέρα του φονικού του Ιάκωβου και του είπε ότι ο «Ιάκωβος χάθηκε».

«Αναπάντεχα με παίρνει τηλέφωνο ο συνέταιρος του αδερφού μου την μοιραία εκείνη ημέρα και μου είπε ότι ο Ιάκωβος χάθηκε» συμπληρώνοντας ότι είχε να τον δει από το μεσημέρι.

Στην αρχή ο κ. Φάνης Εμμανουήλ αφού έψαχνε τον αδερφό του στο τηλέφωνο και δεν τον έβρισκε κατάλαβε «ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα» με αποτέλεσμα να στέλνει τους γονείς του στην Κρήτη.

Ωστόσο λίγους μήνες πριν σε ένα τηλεφώνημα που είχε ο Φάνης με τον Ιάκωβο του ανέφερε ότι είχε προβλήματα με τον συνεργάτη του: «Θέλω να πετάξω έξω από την επιχείρηση τον συνεργάτη, μου έχει φάει χρήματα».

Ο Φάνης απάντησε στον αδερφό του να τον «διώξει γιατί θα του έκανε μεγάλο κακό», γεγονός που όντως συνέβη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=K_hlo6UDl3s

Αύριο οι απολογίες του 25χρονου και της 30χρονης – Την Πέμπτη απολογείται ο συνεργάτης

egklhma-iakobos-epixeirhmatias-drastes-6

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 25χρονος μαζί με την 30χρονη πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη στις 10 το πρωί πρόκειται να απολογηθεί ο 34χρονος συνέταιρος και βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης.

egklhma-iakobos-epixeirhmatias-drastes-1

Ο 34χρονος συνέταιρος του άτυχου επιχειρηματία όσο και ο 25χρονος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και ψευδορκία, ενώ σε βάρος της 30χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

egklhma-iakobos-epixeirhmatias-drastes-2

Ωστόσο η 29χρονη σύντροφος του 25χρονου, που εξ αρχής το cretapost είχε γράψει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας, θα δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για την κατοχή ποσότητας χασίς, που βρέθηκε στο σπίτι της.

egklhma-iakobos-epixeirhmatias-drastes-3

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τον 34χρονο και τον 25χρονο δεν έχει ομολογήσει ότι αυτός αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου 40χρονου, αλλά από την πρώτη στιγμή ο ένας επιρρίπτει την ευθύνη στον άλλον.

egklhma-iakobos-epixeirhmatias-drastes-4

Δείτε το ρεπορτάζ του cretapost για το πώς έφτασαν οι αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος

egklhma-iakobos-epixeirhmatias-drastes-5

Διαφήμιση
Διαφήμιση