HomeHL-WorldΒίντεο διάρκειας 100.000 ωρών μελέτησαν οι Τούρκοι για να εντοπίσουν τον τρομοκράτη του Ρέινα

Βίντεο διάρκειας 100.000 ωρών μελέτησαν οι Τούρκοι για να εντοπίσουν τον τρομοκράτη του Ρέινα

Ετοίμαζαν την επιχείρηση εδώ και 16 ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χίλιοι Τούρκοι αστυνομικοί συμμετείχαν στην έρευνα και τον εντοπισμό του δράστη του Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η επιχείρηση τους οργανώθηκε με άκρα μυστικότητα εδώ και 16 ημέρες. Μάλιστα, πριν εισβάλλουν στο διαμέρισμα που κρυβόταν ο δράστης, οι αστυνομικοί το παρακολουθούσαν για έξι συνεχόμενες ώρες.

Όταν οι γείτονες αντιλήφθηκαν ποιος κρυβόταν σε αυτό το διαμέρισμα επιχείρησαν μέχρι και να τον λιντσάρουν, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δράστης παρά την μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τη σύλληψη του όχι μόνο δεν έφυγε από την Τουρκία αλλά κυκλοφορούσε σε εμπορικά κέντρα και σε αλλά μέρη της Κωνσταντινούπολης μαζί με τις γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του, προκειμένου να μην τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου και γίνει αντιληπτός.

Η τουρκική αστυνομία, για να εντοπίσει το δράστη και να τον συλλάβει πριν εκείνος καταφέρει να ξεφύγει και πάλι, χρειάστηκε να μελετήσει βίντεο 100 χιλιάδων ωρών.

Μετά τη σύλληψη του οι άντρες της αντιτρομοκρατικής τον μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Ασφάλεια της Κωνσταντινούπολης ενώ εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας.

Οι τουρκικές αρχές ουδέποτε πίστεψαν ότι ο δράστης κατάφερε να περάσει τα σύνορα της χώρας και συνέχισε μα ζήλο τις προσπάθειες για το εντοπισμό του. Να θυμίσουμε ότι τουρκική εφημερίδα είχε ισχυριστεί ότι π δράστης είχε εγκαταλείψει τη χώρα και μάλιστα μέσω θαλάσσης είχε φτάσει στην χώρα μας. Ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν είχε υιοθετηθεί από τις τουρκικές αρχές.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση