HomeHL-9Εσπερίδα για τη σύγχρονη γυναίκα στο Ηράκλειο

Εσπερίδα για τη σύγχρονη γυναίκα στο Ηράκλειο

Πολλαπλοί ρόλοι και Συντροφική βία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σύγχρονη Γυναίκα – Πολλαπλοί Ρόλοι και Συντροφική Βία» είναι το θέμα της εσπερίδας, που πραγματοποιείται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο συνεδριακό χώρο “BRILLANT” του Lato Boutique Hotel από το μέλος της γραμματείας γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνη Κρήτης Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη.

Στην εσπερίδα θα τιμηθεί για την κοινωνική της προσφορά η κυρία Μαρία Παχιαδάκη, πρόεδρος του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού»

Πρόγραμμα Εσπερίδας

18:00 – 18:10 Προσέλευση

18:10 – 18:15 Χαιρετισμός

Κα Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη – Υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. με αρμοδιότητα “Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση”

18:15 – 18:25: Βράβευση

Τιμητική πλακέτα θα απονεμηθεί στην κα Μαίρη Παχιαδάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου για την πολυετή κοινωνική της προσφορά.

18:25 – 18:40: «Τα πολλά πρόσωπα της γυναίκας»

Ομιλήτρια: Δρ Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα, Κοινωνική Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επιστημονική Συνεργάτης Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας Τ.Ε.Ι. Κρήτης .

18:40 – 19:00: «Εμπειρίες και ανάγκες γυναικών, θυμάτων ενδοσυντροφικής βίας» Ομιλήτρια: Δρ Νικολέτα Ράτσικα, Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Τ.Ε.Ι. Κρήτης

19:00: Συζήτηση – Ερωτήσεις

Συντονίστρια της εσπερίδας είναι η κα Άννα Μανιδάκη, Κοινωνική λειτουργός, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση