HomeΣΠΟΡΘύελλα Ραφήνας Εργωτέλης 0-0

Θύελλα Ραφήνας Εργωτέλης 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη εμφάνιση από τη Θύελλα Ραφήνας, η οποία κόντραρε στα… ίσια τον Εργοτέλη και απέσπασε την ισοπαλία με 0-0 στο ματς της Κυριακής  για τη 15η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οι Κρητικοί δεν «πατούσαν» καλά στο γήπεδο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και είχαν παθητικό ρόλο κόντρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι φάνηκαν απειλητικοί κάποιες φορές, αλλά δεν πέτυχαν το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν… στροφές, όμως δεν κατάφεραν τις φάσεις που δημιούργησαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, μένοντας στο 0-0.

Έτσι, ο Εργωτέλης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες του πρωτοπόρου Ιωνικού, του ΠΟΑ και του Άγιου Ιερόθεου.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Μαστρογιαννούδης, Μπουντάκης (46΄Ζέκιο) , Βαζέχα, Ανδρεαδάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Τζάνης, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Καϊμακαμούδης (63΄Μπρατσιάνι), Γκαρακλίδης, (52΄Κοιλιάρας) Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση