HomeΣΠΟΡΤα εύσημα του Νίκου Νιόπλια στον Κέβι Χίσι: «Κερδίσαμε ένα ακόμη ποδοσφαιριστή»

Τα εύσημα του Νίκου Νιόπλια στον Κέβι Χίσι: «Κερδίσαμε ένα ακόμη ποδοσφαιριστή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερη αναφορά στον Κέβι Χίσι, έκανε ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του χιτσκοκικού αγώνα με τον Αχαρναικό (2-3).

Ο ΟΦΗ με γκολ του Χίσι στο 92′, απέδρασε απο το Μενίδι, σε ένα παιχνίδι με φινάλε για απαγορευτικό καρδιακούς (2-3).

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά το «γύρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 2-3, έστω και στο φινάλε.

Ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους παίκτες του, τη νίκη του ΟΦΗ, στο Μενίδι, ανέφερε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ότι «είμαστε τυχεροί γιατί πέρα από τη νίκη, κερδίσαμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή», ενώ προανήγγειλε και αφίξεις παικτών στην κρητική ομάδα.

Οπως είπε «θα έρθουν και άλλοι παίκτες γιατί ακολουθεί ένας δύσκολος μήνας, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις τέσσερις πρώτες ομάδες».

Για το παιχνίδι, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ακόμη ότι  «κάναμε μια μεγάλη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η έδρα βοηθάει τον Αχαρναϊκό αλλά είναι και καλή ομάδα.

Ξέρει να παίζει σωστά, ήμασταν τυχεροί που στο πρώτο ημίχρονο χάναμε μόνο 2-0. Τα πάντα άλλαξαν με τις αλλαγές και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αυτό που είχε ο Αχαρναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Για αυτό έχουμε 18 παίκτες στον πάγκο, άλλες φορές μπορεί να μπούμε καλά και άλλες όχι. Και οι τρεις αλλαγές μπήκαν καλά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση