HomeΕΛΛΑΔΑΈκλεψαν χρήματα ασθενούς που προορίζονταν για εγχείρηση

Έκλεψαν χρήματα ασθενούς που προορίζονταν για εγχείρηση

Οι άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν σε νοσοκομείο των Σερρών και άρπαξαν τα χρήματα από την τσάντα ηλικιωμένου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απόγνωση κυρίευσε έναν ηλικιωμένο όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε μαζέψει για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση είχαν κάνει φτερά μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου των Σερρών όπου νοσηλευόταν, μαζί με όλα τα έγγραφα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί!

Οι δράστες είχαν τρυπώσει στον θάλαμο την ώρα που ο 68χρονος ασθενής κοιμόταν και άρπαξαν την τσάντα που είχε μαζί του, μέσα στην οποία είχε 8.000 ευρώ, τα απαραίτητα έγγραφα και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα. Την έρευνα για την κλοπή, που έγινε τον Δεκέμβριο, ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι κατάφεραν να την εξιχνιάσουν.

Όμως, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ανακαλύψουν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δυο δράστες, όχι όμως και να τον εντοπίσουν, με αποτέλεσμα τα χρήματα του άτυχου ηλικιωμένου να μην έχουν βρεθεί ακόμη. Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου και του άγνωστου προς το παρόν συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Μετά από 20 μήνες εξιχνιάστηκε η κλοπή ενός πορτοφολιού με 100 ευρώ και δύο χρυσών κοσμημάτων από ένα σπίτι στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Μετά από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και της Σήμανσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 35χρονου Αλβανού που είχε εισβάλει στο σπίτι το Μάιο του 2015 παραβιάζοντας ένα ανασφάλιστο παράθυρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση