Ώρες αγωνίας περνάει ο σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά της 47χρονης γυναίκας που το απόγευμα της Πέμπτης επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της πίνοντας ένα ιδιαίτερα τοξικό φυτοφάρμακο κι έκτοτε νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Οι λόγοι που ώθησαν την 47χρονη γυναίκα από την Ιεράπετρα να κόψει το νήμα της ζωής της ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια της εν μέσω της κρίσης, που ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η ψυχολογία της 47χρονης είχε επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, λόγω των δυσκολιών, που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητα τους, με τις υποχρεώσεις τους και τα έξοδα να τρέχουν, όταν τα εισοδήματα της οικογένειας της από τα χωράφια είχαν μειωθεί κατακόρυφα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της εργάζονταν καθημερινά για πάρα πολλές ώρες στα χωράφια τους, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών τους.

Όπως φαίνεται όμως, η 47χρονη δε μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση αυτή και θέλησε να τερματίσει τη ζωή της.

Ευτυχώς ο σύζυγος της, τη βρήκε εγκαίρως και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Οι γιατροί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου η 47χρονη να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της και να βρεθεί πάλι κοντά στα παιδιά της.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας συμπαραστέκεται στην οικογένεια, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν την 47χρονη μητέρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση