HomeHL-CultureΤα «Κρητικά χέρια» στην έκθεση Λαϊκή Τέχνη και Τεχνήματα

Τα «Κρητικά χέρια» στην έκθεση Λαϊκή Τέχνη και Τεχνήματα

Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη Δυναμική παρουσία εκτός Κρήτης πραγματοποιούν τα «Κρητικά χέρια» συμμετέχοντας στην έκθεση Λαϊκή Τέχνη και Τεχνήματα 2017 που διεξάγεται από 11 έως 15 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan, δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στο φουαγιέ της έκθεσης, με τη στήριξη του Σωματείου ειδών Λαϊκής Τέχνης «Δαίδαλος», διανέμονται, σε ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι, φυλλάδια με πληροφορίες για το σήμα «Κρητικά χέρια», καθώς και για τα μέχρι τώρα πιστοποιημένα προϊόντα.

Στην έκθεση μετέχουν οι επιχειρήσεις «ΠΗΛΟΣ Δημήτρης Λυμπερίδης» και «Εμμανουήλ Σαπουνάκης» με κεραμικά και κρητικά μαχαίρια αντίστοιχα, προϊόντα των οποίων έχουν πιστοποιηθεί με το σήμα «Κρητικά χέρια».

Η συγκεκριμένη έκθεση απευθύνεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονται για την πιστοποίηση «Κρητικά χέρια» και την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – την οποία έχουν αγκαλιάσει τα υπόλοιπα 3 Επιμελητήρια Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στόχος είναι η ενίσχυση, διάδοση και προώθηση της Κρητικής παραγωγής ειδών λαϊκής τέχνης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, αλλά και ο διαχωρισμός των αυθεντικών κρητικών προϊόντων από τις κατώτερης ποιότητας εισαγόμενες απομιμήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση