HomeΣΠΟΡΜπαξεβάνος: «Χάσαμε την πειθαρχία μας»

Μπαξεβάνος: «Χάσαμε την πειθαρχία μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κρατά από το ματς με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός του Κισσαμικού

Ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για τον Κισσαμικό, ο οποίος κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό για 45 λεπτά, αλλά λύγισε στη συνέχεια λόγω και του γρήγορου γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αυτό στάθηκε και ο Σπύρος Μπαξεβάνος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3-0  στη Λεωφόρο και σημείωσε πως η ομάδα του έχασε την πειθαρχία της μετά το τέρμα του Μπεργκ, ενώ παραδέχτηκε πως η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων είναι εμφανής.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν το αφεντικό. Νίκησε δίκαια το παιχνίδι. Μπορώ να κρατήσω την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Κρατήσαμε το μηδέν, αλλά δεχτήκαμε το πρώτο γκολ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε την πειθαρχεία μας.

Η διαφορά των δύο ομάδων στο γήπεδο είναι εμφανής. Δίκαια ο Παναθηναϊκός σκόραρε τρία γκολ. Κάναμε λάθη ατομικά. Ο καλύτερος κέρδισε.

Η ρεβάνς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Θέλαμε να χαρούμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε, η διαφορά είναι μεγάλη».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: «Μόνο από το πρώτο ημίχρονο. Απειληθήκαμε μόνο δύο φορές από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Χάσαμε την αγωνιστική πειθαρχεία μας κι έγιναν λάθη σημαντικά.

Πρέπει να προσπαθήσεις να βάλεις ένα γκολ. Λόγω ενθουσιασμού και απειρίας προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση