HomeHL-SportsΤέλος από τον ΟΦΗ ο Νίκολα Μίκιτς

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Νίκολα Μίκιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σέρβος έλυσε την συνεργασία του με τους Κρητικούς

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί πλέον και επίσημα ο Νίκολα Μίκιτς, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ την Πέμπτη. Ο αμυντικός των Κρητικών σε συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τους διεμήνυσε την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ο παίκτης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν τον αφήνουν να βρίσκεται μακριά από το Βελιγράδι.

Η ομάδα του Ηρακλείου σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη, με συνέπεια να λύνεται η συνεργασία του κοινή συναινέσει. Έτσι λοιπόν ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενώ και ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να κινηθεί για έναν οπισθοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «διαζυγίου» μεταξύ των δύο πλευρών: «Ο Νίκολα Μίκιτς δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. O 31χρονος Σέρβος αμυντικός μετά απο συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του στο Βελιγράδι. Ο ΟΦΗ σεβάστηκε την επιθυμία του Μίκιτς και το συμβόλαιο των δυο πλευρών λύθηκε κοινή συνεναίσει.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το Νίκολα Μίκιτς  για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του. Ο Μίκιτς την Παρασκευή (13/1) το πρωί αναχωρεί για την Σερβία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση