Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε νεκρός σε ρυάκι στην περιοχή της Ροδιάς Ηρακλείου.

Ωστόσο σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι απευθύνουν σήμερα στον άτυχο 40χρονο το τελευταίο αντίο στις 4 το απόγευμα στη Νίκαια στην Αθήνα.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, στη Ροδιά.
Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, στη Ροδιά.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν οργώσει σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή της Ρογδιάς, προκειμένου να συλλέξουν οποιοδήποτε στοιχείο, που θα τους βοηθήσει στις έρευνες τους.

Όπως έχει ήδη γράψει το cretapost, ιδιαίτερης σημασίας αναμένονται να είναι τα στοιχεία, που θα προκύψουν από το γενετικό υλικό, που έχει βρεθεί στο αυτοκίνητο του άτυχου 40χρονου, αλλά και από την άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου.

Εν τω μεταξύ ερευνάται και το γεγονός ότι ο 40χρονος στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε ακόμη και τώρα συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες και δοσοληψίες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 40χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Ροδιάς σε απόσταση από το αυτοκίνητο του, μέσα σε ρυάκι.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή.

Τον 40χρονο εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, ενώ η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες από την οικογένεια του.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ιδιαίτερα πολύπλοκη και περίεργη, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει προσδιοριστεί κάποιο κίνητρο από την πλευρά των δραστών, ώστε να αφαιρέσουν τη ζωή του άτυχου 40χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση