HomeHL-9Διαγωνισμός για την επισκευή κτιρίου του Δήμου Ηρακλείου

Διαγωνισμός για την επισκευή κτιρίου του Δήμου Ηρακλείου

Μετατράπηκε σε συνεργείο ηλεκτροφωτισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνοπτικό διαγωνισμό για την συντήρηση και επισκευή του Δημοτικού κτιρίου 880 (στη ΣΕΑΠ) που μετατράπηκε σε συνεργείο του τμήματος ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσίας προχωρά τώρα ο Δήμος Ηρακλείου.

Ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Δημοτικού κτηρίου στην 880 για την μετατροπή του σε συνεργείο του τμήματος ηλεκτροφωτισμού» έχει συνολικό προϋπολογισμό 69.973,49 € . Το έργο χρηματοδοτείται από τον Δήμο Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού, το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους μέχρι τις 16/01/2017 και ώρα 14:00, από τα γραφεία της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Ηρακλείου (Οδός Διονυσίου 13α – Ν. Αλικαρνασσός).

Πληροφορίες: Μανουσάκης Εμμ. (Γραφείο 3 – Ισόγειο) τηλ.: 2813-409897 Για την παραλαβή των συμβατικών τευχών και του έντυπου προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν το ποσό των 5,00 € .

Τα συμβατικά τεύχη μαζί με τα τυχόν συνοδευτικά σχέδια του έργου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.heraklion.gr.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 19/01/2017 (λήξη επίδοσης προσφορών) ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. Ο χρόνος ισχύος των οικονομικών προσφορών είναι 180 ημέρες. Προθεσμία εκτέλεσης έργου είναι οι (90) ενενήντα ημερολογιακές ημέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση