HomeHL-9Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία της ενδοχώρας

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία της ενδοχώρας

Παρέμεναν κλειστά...λόγω κακοκαιρίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο Παρασκευή το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος, ενώ για τις ίδιες ημέρες, το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, στις 10 το πρωί.

Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από σύσκεψη του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη και τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Γιώργο Μαρκατάτο, αφού συνεκτιμήθηκαν όλα τα νεότερα δεδομένα.

Την ίδια ώρα ανοίγουν σήμερα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στις Δημοτικές Ενότητες Αρχανών και Ν. Καζαντζάκη.

Η ώρα προσέλευσης των μαθητών θα γίνει στις 10 το πρωί, ενώ τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών προς τις σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθούν δύο ώρες αργότερα από ό,τι πραγματοποιούνται καθημερινά.

Τέλος τη διακοπή των μαθημάτων για σήμερα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά στην Δημοτική Κοινότητα Μοχού ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση