HomeHL-PsilaΟ “μπάρμπας στην Κορώνη”… ζει και βασιλεύει!

Ο “μπάρμπας στην Κορώνη”… ζει και βασιλεύει!

Απίστευτο περιστατικό σε προάστιο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η τακτική του “έχεις μπάρμπα στην Κορώνη” και έτσι μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις, φαίνεται ότι καλά κρατεί ακόμα και στη χώρα της “πρώτης φοράς αριστερά”.

Μπορεί τα στελέχη της Κυβέρνησης με πρωτοστάτη τον ίδιο των πρωθυπουργό να προσπαθούν-τουλάχιστον όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- με νύχια και με δόντια να αποβάλλουν αυτή τη νοοτροπία, που ήθελε να έχεις πάντα κάποιο συγγενή, κάποιο γνωστό ή τελοσπάντων έναν “μπάρμπα στην Κορώνη” για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, ωστόσο αποδεικνύεται ότι…βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Και του λόγω το αληθές, αυτό που συνέβη σε προάστιο του Ηρακλείου τις προηγούμενες ημέρες, που έπλητταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα ολόκληρο το νησί.

Η συγκεκριμένη περιοχή είχε ντυθεί στα λευκά μετά από αρκετά χρόνια με τους κατοίκους να ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, μη μπορώντας να βγουν ακόμη και έξω από τα σπίτια τους.

Δόθηκε λοιπόν η εντολή μετά από έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων, μηχάνημα να ανοίξει τόσο τους κεντρικούς δρόμους όσο και τα δρομάκια του χωριού, ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι να βγουν από τα σπίτια τους και να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το μηχάνημα ξεκίνησε να καθαρίζει, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ολοκλήρωσε το έργο του μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Συνέχισε λοιπόν και την επόμενη ημέρα, αλλά προφανώς δόθηκε η εντολή να καθαρίσει πρωτίστως το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι πρώην δημάρχου του νησιού και όχι τους δρόμους που οδηγούν στα σπίτια ηλικιωμένων ανθρώπων.

Άρα το συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγουμε είναι ότι πρέπει να έχεις “μπάρμπα στην Κορώνη” ακόμη… και στο ξεχιόνισμα!!!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση