HomeHL-9Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δ. Μινώα Πεδιάδας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δ. Μινώα Πεδιάδας

Ένα ευχαριστώ για όσους βοήθησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το οδικό δημοτικό και αγροτικό δίκτυο έχει αποκατασταθεί πλήρως και τα όποια μικροπροβλήματα εκκρεμούν, θα αντιμετωπισθούν άμεσα, μετά την έντονη χιονόπτωση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ωστόσο ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης, ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και των όσων προβλημάτων παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και τους δημότες για την κατανόηση τους, δεδομένων των συνθηκών.

Τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, για την άψογη συνεργασία και την έγκαιρη παρέμβαση τους.

Τους χειριστές των μηχανημάτων αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου που εργάστηκαν σκληρά και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τους εθελοντές, οι οποίοι με ιδιωτικά μέσα και αγροτικά μηχανήματα, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Τους δημότες που βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το μηχανισμό και την πολιτική προστασία του δήμου για να ενημερώνουν για ότι πρόβλημα παρουσιαζόταν.

Η επόμενη μέρα βρίσκει το Δήμο Μινώα Πεδιάδας να αντιμετωπίζει προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης και άρδευσης εξαιτίας της συστολής – διαστολής λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Προβλήματα επίσης καταγράφονται και στην επαρχιακή δημοτική και αγροτική οδοποιία απόρροια των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ο μηχανισμός του δήμου συνεχίζει την προσπάθεια καταγραφής και αποκατάστασης αυτών των προβλημάτων, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει για μία ακόμη φορά η κατανόηση και η συμπαράσταση των δημοτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση