HomeHL-GreeceΕισαγγελική έρευνα προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες Καμμένου κατά Κουρτάκη-Τζένου

Εισαγγελική έρευνα προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες Καμμένου κατά Κουρτάκη-Τζένου

Από την εισαγγελία Πρωτοδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ενδεχόμενο διάπραξης της κακουργήματος της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του υπουργού Έθνικής Άμυνας Παν. Καμμένου από τους δημοσιογράφους -υπευθύνους του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παν. Τζένου θα διερευνήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Αρετή Σκαφιδά.

Την εντολή για διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο κ. Καμμένος σε βάρος των δυο δημοσιογράφων αποδίδοντας τους το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης.

Τώρα, η εισαγγελέας θα διερευνήσει την βασιμότητα των καταγγελιών που εκθέτει στην μήνυση του ο κ. Καμμένος, ώστε να αποφανθεί αν οι δυο δημοσιογράφοι έχουν διαπράξει το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης.

Να σημειωθεί ότι οι δυο δημοσιογράφοι οδηγούνται στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστούν για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά τη ποινική δίωξη που τους απαγγέλθηκε χθες από τον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι προτίθενται να ζητήσουν τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση