HomeHL-LifestyleBrad Pitt – Angelina Jolie: Υπέγραψαν απόρρητο συμβόλαιο

Brad Pitt – Angelina Jolie: Υπέγραψαν απόρρητο συμβόλαιο

Τι περιλαμβάνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, φαίνεται πως άφησαν στην άκρη τις μεταξύ τους κόντρες και ήρθαν σε συμφωνία όσον αφορά στις λεπτομέρειες του διαζυγίου, προκειμένου να προστατεύσουν τα ανήλικα παιδιά τους.

Σε κοινή ανακοίνωσή του, την οποία επικαλείται το CNN, το πρώην ζευγάρι αναφέρει ότι «υπέγραψε συμφωνίες προκειμένου όλα τα δικαστικά έγγραφα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται να παραμείνουν απόρρητες για να διαφυλαχτεί η ιδιωτική ζωή των παιδιών του και της οικογένειας και ανέθεσε σε ιδιωτικό δικαστή να λάβει οποιαδήποτε αναγκαία απόφαση καθώς και να διευκολύνει την ταχεία επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν».

«Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργήσουν από κοινού» για να συμβάλουν «σε μια καλή συνεννόηση», διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Από τότε που η Jolie ζήτησε διαζύγιο τον Σεπτέμβριο, τα δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ ενεπλάκησαν σε μια ιδιαίτερα προβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαμάχη με επίκεντρο το θέμα της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους.

Τον Δεκέμβριο, ο 53χρονος ηθοποιός κατηγόρησε την 41 ετών ηθοποιό ότι εκθέτει την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους και ζήτησε από δικαστή να απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών που αφορούν τους τρεις γιούς και τις τρεις κόρες τους.

Έπειτα από συμφωνία που επήλθε ύστερα από φιλικό διακανονισμό με τη μεσολάβηση των κοινωνικών υπηρεσιών, η Jolie, έχει επί του παρόντος την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και κατοικεί μαζί τους σε σπίτι που νοίκιασε στο Λος Άντζελες. Ο Pitt έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τα παιδιά και τις επισκέψεις να επιβλέπει ψυχοθεραπευτής.

Τον Νοέμβριο, το FBI και οι υπηρεσίες του Λος Άντζελες για την προστασία του παιδιού απάλλαξαν τον Pitt από κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να συμπεριφέρθηκε βίαια σε ένα από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση