HomeHL-GreeceΟ αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημερώνει τον Μητσοτάκη για το σχέδιο Ρούπα

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημερώνει τον Μητσοτάκη για το σχέδιο Ρούπα

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τα σχέδια της Πόλας Ρούπα σε βάρος του, όπως προέκυψε από τις σημειώσεις που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης στο οποίο συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, ενημερώνει αυτή την ώρα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ήταν κατά πληροφορίες δύο από τα ονόματα που βρέθηκαν στις σημειώσεις της 48χρονης Ρούπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του vima.gr στην κατοικία της Ρούπα στην Ηλιούπολη όπου και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε «σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς».

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, υπήρχαν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συνεχίζει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί αναφορές σε επιχειρηματίες και πολιτικούς με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «να προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη, πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία και αν υπήρξε ειδική «εσωτερική» πληροφόρηση των ενόπλων».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση