HomeΕΛΛΑΔΑΝέο κύμα κακοκαιρίας στη δυτική Θεσσαλία

Νέο κύμα κακοκαιρίας στη δυτική Θεσσαλία

Στον νομό Τρικάλων το ύψος του χιονιού φτάνει μέχρι και 20 πόντους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο κύμα κακοκαιρίας έχει πλήξει τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, με χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό.

Στον νομό Τρικάλων το ύψος του χιονιού φτάνει μέχρι και 20 πόντους, ενώ 30 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, κρατούν ανοικτό το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, χωρίς προβλήματα.

Στον νομό Καρδίτσας αντίστοιχο είναι το σκηνικό, όπου 40 μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας διατηρούν ανοικτό το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο και η κυκλοφορία, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Βασίλειο Τσιάκο, διεξάγεται κανονικά.

Κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία στους δήμους Τρικκαίων και Καρδίτσας.

Ειδικότερα, ο δήμος Τρικκαίων κάνει γνωστό, ότι, με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστά. Η απόφαση όμως δεν ισχύει για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Καρδίτσας, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, έπειτα και από την νέα χιονόπτωση που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά σήμερα. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση