HomeHL-SportsΟυζουνίδης: «Μας έχει προταθεί αλλά δεν είναι ελεύθερος ο Πόπα»

Ουζουνίδης: «Μας έχει προταθεί αλλά δεν είναι ελεύθερος ο Πόπα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άντι Πόπα είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αρέσει στους πράσινους, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

O Mαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλησε να κρυφτεί μετά το ματς με την Κέρκυρα και αναφερόμενος στα μεταγραφικά σενάρια και δη το όνομα του Άντι Πόπα υποστήριξε ότι όντως ο Ρουμάνος παίκτης έχει προταθεί, έδειξε να γνωρίζει πολλά για την περίπτωση του αλλά σημείωσε ότι δεν είναι ελεύθερος.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες κινήσεις τόνισε ότι έχουν προταθεί αρκετοί στο τριφύλλι άλλοι ακριβοί και άλλοι δανεικοί με τον Παναθηναϊκό να μην θέλει να προχωρήσει σε απόκτηση δανεικού ποδοσφαιριστή μόνο για έξι μήνες.

Αναφορά με την αναμέτρηση με την Κέρκυρα τόνισε πως οι πράσινοι πήραν μια σημαντική νίκη με τους παίκτες του να δείχνουν διάθεση αλλά χωρίς να αποδίδουν το ποδόσφαιρο που θέλει. Ο Ουζουνίδης τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε με υπομονή καθώς ο αντίπαλος θα έπαιζε με πολλούς παίκτες στην άμυνα και εμείς έπρεπε να γυρίσουμε την μπάλα αρκετές φορές ώστε να βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Μας δυσκόλεψε και το γήπεδο όρο περνούσε η ώρα, ήρθε το γκολ όμως και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι μήνας αυτός θα είναι δύσκολος και έτσι θα βγει. Τα παιδιά προσπαθούν όμως, το δείχνουν και στις προπονήσεις και σίγουρα έχουν διάθεση. Περιμένουμε περισσότερα πράγματα και σίγουρα θα έρθουν μέσα από τις νίκες και τα παιχνίδια.

Κάνουμε μια ομάδα για τον Ιανουάριο αλλά οι επιλογές μας στο μεσοεπθετικό κομμάτι κομμάτι δεν είναι πολλές. Αν δεν βοηθούν τα παιχνίδια δεν υπάρχουν πολλές επιλογές να αλλάξουμε κάτι μπροστά. Ευτυχώς για εμάς και ο Λέτο μπόρεσε να αγωνιστεί καθώς είχε ένα πρόβλημα πριν το ματς.

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Το καλό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν διάθεση, αυτό που βλέπω είναι ότι θέλουν να κάνουν πράγματα, προσπαθούν και μπορεί να μην τους βγαίνουν ακόμα στον βαθμό που θέλω αλλά βλέπω διάθεση.

Δεν είναι εύκολο, μην ξεχνάμε όλο το διάστημα που έχει προηγηθεί και την πίεση από τον κόσμο. Αυτή όμως είναι η κατάσταση στην μεγάλη ομάδα, αυτή είναι η πίεση και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό και να το αντιμετωπίσουμε».

Θεωρείτε ότι σωστά ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι;

«Σίγουρα στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν ήταν ο αγωνιστικός χώρος τέτοιος ώστε να διακοπεί το ματς».

Ήταν ένα βήμα προς τα εμπρός η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες σας γιατί δεν το είδαμε στον Πλατανιά; «Στον Πλατανιά δεν ήταν θέμα διάθεσης, έπρεπε να κυκλοφορήσουκε καλύτερη την μπάλα όπως κάναμε σήμερα και πάνω σε αυτό δουλέψαμε αυτές τις μέρες. Εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα, εμείς πρέπει να έχουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας. Στον Πλατανιά δεν το κάναμε σήμερα το κάναμε. Οι κινήσεις και η προσπάθεια γίνεται. Το είπα και μετά τον Πλατανιά ότι στις προπονήσεις βλέπω διάθεση».

Υπάρχει ένα δημοσίευμα για τον Πόπα στην Ρουμανία, σας ενδιαφέρει πράγματι;

«Έίναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί αλλά δεν είναι ελεύθερος. Σε αυτό το κομμάτι μας έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές και εξετάσουμε ανάλογα με τα δεδομένα και τα οικονομικά».

Βλέπετε να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα;

«Προσπαθούμε πραγματικά προσπαθούμε έχουν προταθεί αρκετά ονόματα, άλλοι καλοί και ακριβοί, άλλοι με μορφή δανεισμού που δεν θέλουμε να τους πάρουμε για έξι μήνες αλλά για ενάμιση χρόνο τουλάχιστον. Θα προσπαθήσουμε και να έρθουν ποδοσφαιριστές και να φύγουν και εκεί γίνονται συζητήσεις με τους μάνατζερ των παικτών. Σε κάποιες θέσεις έχουμε πολλούς παίκτες και σε άλλες όχι, ιδίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι λίγες οι επιλογές μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση