HomeHL-9Δωρεάν καυσόξυλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από τον Δήμο Ηρακλείου

Δωρεάν καυσόξυλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από τον Δήμο Ηρακλείου

Με κοινωνικά κριτήρια η επιλογή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση καυσόξυλων που συγκεντρώθηκαν από τα κλαδέματα των προηγούμενων εβδομάδων, σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Η διαδικασία γίνεται με κοινωνικά κριτήρια και με την συνεργασία των Προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων και των Κοινοτήτων, με τους οποίους μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης και βελτίωσης του οδοστρώματος που οδηγεί στο φυτώριο της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου στην Όαση , σημείο από το οποίο θα γίνεται και η διάθεση των καυσόξυλων. Οι εργασίες ήταν αναγκαίες λόγω των έντονων φθορών που είχε υποστεί το οδόστρωμα από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζοντας τις κοινωνικές μας παρεμβάσεις, προχωράμε στη δωρεάν διάθεση καυσόξυλων σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων και Κοινοτήτων. Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να συμβάλουμε έτσι, έστω και στο ελάχιστο, στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χειμώνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση