HomeHL-SportsΠλατανιάς Λάρισα 3-2

Πλατανιάς Λάρισα 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πλατανιάς επικράτησε 3-2 της Λάρισας στα «Περιβόλια» σε παιχνίδι για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League. Για τους Κρητικούς σκόραραν οι Μουνάφο (45′), Πριτέντα (54′) και Μανούσος (76′), ενώ για την ΑΕΛ τα γκολ σημείωσε ο Μανούσος (59′ πεν., 90’+1′).

Ο Πλατανιάς στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή. Παράλληλα, με σωστή κυκλοφορία προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ, το οποίο και πέτυχε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στο 45ο λεπτό ο Αποστολόπουλος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μουνάφο βρήκε δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.

Η ομάδα της Κρήτης διπλασίασε στο 54΄ τα τέρματα της, όταν σε κόρνερ του Γιορέντε από δεξιά ο τερματοφύλακας της θεσσαλικής ομάδας έκανε άστοχη έξοδο και ο Πριντέτα με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης ξανάβαλε τη Λάρισα στο παιχνίδι ευστοχώντας από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που είχε υποπέσει ο Μπανανά σε προσπάθεια του Ικάουκνιεκς.

Οι ποδοσφαιριστές του Τσιώλη αναθάρρησαν αλλά δεν κατόρθωσαν να κάνουν τη φάση της ισοφάρισης, για να δεχθούν το καθοριστικό γκολ στο 76΄. Από πάσα του Ντεβέσα ο Μανούσος απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε τον Ξενοδόχοβ για το 3-1.

Στο 84΄ ήταν ο ίδιος που έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά από θέση οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίστηκε, για να μειώσει στις καθυστερήσεις ο Ναζλίδης με κεφαλιά, από κόρνερ του Κουτσιανικούλη.

Γκολ: 45′ Μουνάφο, 54′ Πριτέντα, 76′ Μανούσος – 59′ πεν., 90’+1′ Ναζλίδης

Κίτρινες κάρτες:
Πριντέτα – Ντέλετιτς

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (83′ Ντίνας), Μανούσος (89′ Γουνδουλάκης), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):
Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τίκο (74′ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46′ Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέχο, Κάπος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (86′ Αναστασόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση