HomeHL-GreeceΓια νέα τρομοκρατική οργάνωση κατηγορούνται η Ρούπα και η 25χρονη

Για νέα τρομοκρατική οργάνωση κατηγορούνται η Ρούπα και η 25χρονη

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύτατες ποινικές διώξεις για μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ασκήθηκαν από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης κοπέλας που την «φιλοξενούσε» στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία αλλά και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των δύο γυναικών οι αρχές φαίνονται να βρίσκονται μπροστά σε μια νέα τρομοκρατική οργάνωση που προφανώς προετοίμαζε τη δράση της.

Συγκεκριμένα εναντίον της 48χρονης Πόλας Ρούπα και της 25χρονης ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Τα κακουργήματα είναι:

1. Συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής όπλων και ναρκωτικών με τρόπο, έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταματικές-πολιτικές δομές.

2. Διακεκριμένη κλοπή με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων.

Τα πλημμελήματα για τα οποία ασκήθηκε δίωξη σε βάρος των δύο γυναίκων είναι αυτά της πλαστογραφίας και της άρνησης δακτυλοσκόπησης.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Ρούπα βρίσκονται η μητέρα και η αδελφής της οι οποίες είναι παρούσες απο το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση