HomeΕΛΛΑΔΑ«Έβλεπα την Θώμη σαν δράκο, έπρεπε να τον σκοτώσω»

«Έβλεπα την Θώμη σαν δράκο, έπρεπε να τον σκοτώσω»

Η απολογία του 39χρονου δολοφόνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομολόγησε στην απολογία ενώπιον του ανακριτή Λαμίας το έγκλημα που διέπραξε ο 39χρονος, Χρήστος Μπαλαντίνας ο οποίος δολοφόνησε στο σπίτι της την 45χρονη παιδοψυχίατρο, Θώμη Κουμπούρα.

Ωστόσο, στην απολογία του ο 39χρονος ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος καθώς σε πολλά σημεία δεν φαίνεται να υπάρχει συνοχή των γεγονότων.

Αρχικά, ο Χρήστος Μπαλαντίνας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, στη συνέχεια ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη στην οποία προέβη με σοκαριστικό τρόπο, τονίζοντας μάλιστα πως τον ώθησε στην πράξη ένα γεγονός, καθώς έβλεπε ένα «δράκο, μεγάλο, πράσινο, ζωντανό» και άκουγε φωνές από μέσα του πως πρέπει να τον σκοτώσει.

«Η Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να τον σκοτώσω τον δράκο γιατί αυτός δεν την άφηνε να κάνει παιδί», σημείωσε ο 39χρονος στην απολογία του ενώ πρόσθεσε: «Η Θώμη ήταν η κρυφή μου δύναμη, η ασπίδα της νόησης, η θεά Αθηνά και ο κρυφός μου έρωτας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Χρήστος Μπαλαντίνας ζήτησε στο τέλος της απολογίας του να του επιβληθεί η θανατική ποινή, υποστηρίζοντας πως μόνο όταν θανατωθεί το σώμα και η ψυχή του, θα είναι ελεύθερος μαζί με την «Αθηνά» του. Ακόμη, φέρεται να είπε πως την θανατική ποινή την χρωστάει στον αδελφό της παιδοψυχιάτρου.

Οσον αφορά την περιγραφή της νύχτας του φονικού, αυτή είναι κυριολεκτικά σοκαριστική: «Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα: «θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία». Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. Ημουν ανήσυχος, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου.

Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε:« Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας». Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γι’ αυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της: « Βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας», της είπα και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση