HomeLife & StyleΑντώνης Χαβαδάκης: To βιωματικό τραγούδι για τον… πόλεμο που έκανε για μια αγάπη

Αντώνης Χαβαδάκης: To βιωματικό τραγούδι για τον… πόλεμο που έκανε για μια αγάπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλές φορές πίσω από ένα τραγούδι κρύβεται κάποια άγνωστη ιστορία, όπως συμβαίνει και με το καινούργιο single του Αντώνη Χαβαδάκη.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Πόλεμος» και μόνο τυχαίος δεν είναι. Κι αυτό γιατί ο ταλαντούχος λυράρης πριν μερικά χρόνια λίγο έλειψε να κάνει… πραγματικό πόλεμο για τα μάτια μιας αγάπης.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το νέο τραγούδι του Αντώνη Χαβαδάκη, το οποίο παίζει στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι πέρα για πέρα βιωματικό.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος πριν περίπου τρία χρόνια, όντας σφόδρα ερωτευμένος πήγε να κλέψει το κορίτσι που αγαπούσε, χωρίς τις… ευλογίες των γονιών της.

Και μπορεί αυτός ο έρωτας να μην υπάρχει πια ωστόσο ο Κρητικός καλλιτέχνης πήρε στα χέρια του από την Έφη Λεβαντάκη το εν λόγω τραγούδι που ταίριαζε λέξη προς λέξη σε αυτό το γεγονός (η μουσική του ανήκει στον Chris Sandy) και μπήκε κατευθείαν στο studio για να το πει.

Πλέον ο Αντώνης Χαβαδάκης δηλώνει ερωτευμένος μόνο με τη… λύρα του, η οποία, όπως τονίζει ποτέ δεν του χαλάει… χατίρι.

Μάλιστα εμφανίζεται στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο «Politeia Studio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση