HomeHL-SportsΠανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Ανσαριφάρντ, ενώ το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε ο Τζημόπουλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν τρεις φορές στο πρώτο τέταρτο. Μόλις στο 3’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Μπεν και στο 7΄ έκανε εξαιρετική επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Κόρμπου.

Στο 14΄ ο Μπεν με πολύ ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν γύρισε στον αμαρκάριστο Μασούντ και ο Σκόνδρας πρόλαβε και έβαλε την κόντρα στο πλασέ που επιχείρησε ο Αφρικανός επιθετικός.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 43ο λεπτό όταν ο Μασούντ «έσκαψε» τη μπάλα προς τον Ανσαριφάρντ και ο τελευταίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν την ισοφάριση στο 55΄, όμως ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γαρουφαλιά, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, αλλά το πλασέ του Ανσαριφάρντ έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Τελικά το 1-1 διαμορφώθηκε στο 79’, με έναν «κεραυνό» του Τζημόπουλου από τα 30 μέτρα.

Γκολ: 43’ Ανσαριφάρντ – 79’ Τζημόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Ζάιρο, Βιντάλ

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασούλης, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (68’ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81’ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (68’ Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (62’ Βιντάλ), Ζάιρο, Μαμπουλού (75’ Ναδάλες).

Διαφήμιση
Διαφήμιση