HomeHL-9Πόλα Ρούπα: Ξεκινάω απεργία πείνας για το παιδί μου

Πόλα Ρούπα: Ξεκινάω απεργία πείνας για το παιδί μου

Το μήνυμά της μέσα από τη ΓΑΔΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μήνυμα της Πόλας Ρούπα από τη ΓΑΔΑ μετέφερε η αδερφή της, με την οποία είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα από τη σύλληψη της καταζητούμενης για τρομοκρατία συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Διαβάζοντας στα ΜΜΕ όσα της είπε η Πόλα Ρούπα, η αδερφή της είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος. Το παιδί το βάζουν σ’ αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται, προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα. Έχουν απαγάγει το παιδί μου, δεν ξέρω πού βρίσκεται από τα ξημερώματα που με έχουν συλλάβει».

Και συνέχισε η Πόλα Ρούπα στο μήνυμά της, μέσω της αδερφής της: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι γεγονός. Αλλά το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να μου το φέρουν να το δω, να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, να αοειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα, είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο».

«Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια, γιατί πολεμάνε ένα παιδί έξι χρονών. Θέλω να πω ότι ξεκινάω απεργία πείνας, προκειμένου να δοθεί το παιδί στη μάνα και την αδερφή μου. Όσον αφορά εμένα, θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω και δεν θα με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση. Πόλα Ρούπα» κατέληξε στο μήνυμά της η συλληφθείσα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση