HomeHL-9«Μυστήριο» τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής στη Μεσαρά

«Μυστήριο» τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής στη Μεσαρά

Στις 11 οι απολογίες των τεσσάρων συλληφθέντων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι διωκτικές αρχές για τα αίτια που προκάλεσαν την αιματηρή συμπλοκή στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός 26χρονου από το Πακιστάν.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε στον βασικό κατηγορούμενο ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και αναμένεται να απολογηθούν στις 11:00 σήμερα το πρωί, προσπαθώντας να αιτιολογήσουν τις πράξεις τους.

Όπως είχε ήδη γράψει το cretapost, τέσσερα νεαρά άτομα, όλοι τους από το Πακιστάν, μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι όπου συγκατοικούν ο 26χρονος που δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι και άλλοι τέσσερις ομοεθνείς του.

Οι τέσσερις «επισκέπτες» επέδειξαν από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους, αφού – όπως κατήγγειλαν οι φίλοι του θύματος – αμέσως μόλις μπήκαν στο σπίτι άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Πολύ γρήγορα ο καυγάς μεταξά των 9 συνολικά Πακιστανών, πήρε διαστάσεις, τα αίματα άναψαν και ο 34χρονος που φέρεται ως ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, άρπαξε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον 26χρονο συμπατριώτη του στην κοιλιακή χώρα και το κεφάλι.

Στη συνέχεια οι τέσσερις τράπηκαν σε φυγή.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Πετροκεφάλι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι τέσσερις συγκάτοικοί του κατήγγειλαν στις αρχές την επίθεση που δέχθηκαν, κατονομάζοντας και τους δράστες, οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος φερόμενος ως ο δράστης της αιματηρής επίθεσης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για αξιόποινες πράξεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση