HomeΣΠΟΡΟργή στον Α Ο Χανίων

Οργή στον Α Ο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκέψεις για αλλαγή έδρας ή ακόμη και αποχή από το πρωτάθλημα από τη διοίκηση της ομάδας των Χανίων

Για προσπάθεια του «οικονομικού αφανισμού» του κάνει λόγο με ανακοίνωσή του την Τετάρτη ο ΑΟΧ.

Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων εκφράζουν τα παράπονά τους για τη μη παροχή γηπέδου που να μην είναι επιζήμιο για τα ταμία της ομάδας, ενώ τονίζει πως υπάρχουν σκέψεις για αποχή από το πρωτάθλημα ή για δήλωση έδρας στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά την επιτυχία της ομάδας μας στον Πανθρακικό, σε μία δύσκολη και αήτητη έδρα, που έκανε χαρούμενους και υπερήφανους όλους τους Χανιώτες άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να προστεθεί στα πολλά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Ξεσπιτώνουν για άλλη μια φορά την ΠΑΕ καθώς δεν της παραχωρήθηκε γήπεδο για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στη Σπάρτη. Ούτε το γήπεδο Περιβολίων αλλά ούτε αυτό του Μάλεμε είναι διαθέσιμο για την ομάδα μας.

Η ομάδα μη αντέχοντας τον πόλεμο αυτό και δη τον οικονομικό πόλεμο, διότι η διεξαγωγή του παιχνιδιού στο γήπεδο του Γάλλου όπως προτείνεται ή του Ηρακλείου θα στοιχίσει περί τα 8000 ευρώ από τη μία και τα λιγοστά δυστυχώς εισιτήρια που προβλέπεται οτι θα κοπούν, όπως κάθε φορά εξ άλλου που παίζει εκτός νομού, έχει σαν αποτέλεσμα τον οικονομικό αφανισμό της.

Ως εκ τούτου η Διοίκηση είναι πολύ προβληματισμένη και σκέφτεται ή να σταματήσει να αγωνίζεται ή να δηλώσει έδρα στην Αθήνα, διότι δεν είναι δυνατόν γήπεδα τα οποία είναι στο νομό μας να μην παραχωρούνται σε μία Χανιώτικη ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση