HomeΣΠΟΡΑτσαλένιος Ηλυσιακός 3-1

Ατσαλένιος Ηλυσιακός 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί κέρδισαν με 3-1 τον Ηλυσιακό και έπιασαν τον Εργοτέλη στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2017 ο Ατσαλένιος, επικρατώντας την Τετάρτη  με 3-1 του Ηλυσιακού σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, οι Κρητικοί έφτασαν τους 24 βαθμούς και μοιράζονται πια τη δεύτερη θέση με τον Εργοτέλη, με τον πρωτοπόρο Ιωνικό να μετρά 28.

Ο Ηλυσιακός, που με 10 βαθμούς βρίσκεται στη 13η θέση, προηγήθηκε στο 8′ με δυνατό σουτ του Ιωάννου, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 19′ ο Αραβιάκης πέτυχε το 1-1 με κεφαλιά ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου.

Στο 43′ ήταν ο Τριανταφύλλου εκείνος που έδωσε προβάδισμα στον Ατσαλένιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Αμπντουραχμάνι στο 90’+2 μετά από σέντρα του Σακλαμάκη.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Καρβελάς (80′ Αμπντουραχμάνι), Ρουμπάκης (88′ Σακλαμάκης), Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Πετράς, Γενιτσαρίδης, Μπουτσάκης (90’+1 Βρεττός), Τριανταφύλλου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Γραμματίκας (53′ Βουτσιώτης), Ρόπας, Πιπίνης, Κωνσταντόπουλος, Σαμιώτης, Τσίνας (60′ Αμανατίδης), Μέξης, Ιωάννου, Θαναηλάκης, Μάλτσι (67′ Κάλφας).

Διαφήμιση
Διαφήμιση