HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Άγιος Ιερόθεος 2-3

Εργοτέλης Άγιος Ιερόθεος 2-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Σταυρακόπουλου, η οποία κέρδισε με 3-2 τον Εργοτέλη

Έχασε μεγάλη ευκαιρία… Να μειώσει στον πόντο τη διαφορά του από τον Ιωνικό ήθελε ο Εργοτέλης, αλλά τελικά το απόγευμα της Τετάρτης  γνώρισε την ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο με 3-2 στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί έκαναν πολλά λάθη αμυντικά και αυτό πλήρωσαν με αποτέλεσμα να μείνουν με άδεια χέρια.

Καλύτερα ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν φάσεις με τον Κατσικοκέρη, όμως, το σκορ άνοιξαν στο 28′ οι φιλοξενου΄μενοι. Ο Καραμέρης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο αφύλακτος Σαγανάς με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ωραία αντεπίθεση, ο Καραμέρης έμεινε αμαρκάριστος στην περιοχή, γύρισε για τον Θανόπουλο και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε από νωρίς να ισοφαρίσει. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Καλέ και Κατσικοκέρη και τελικά έκανε το 1-2 στο 54′, όταν από κόρνερ του Κοιλιάρα ο Βογιατζής με καρφωτή κεφαλιά μείωσε.

Δύο λεπτά μετά σε φάση διαρκείας ο Καϊμακαμούδης ισοφάρισε σε 2-2.

Όλα έδειχναν πως είχε ξεκινήσει η αντεπίθεση των Κρητικών, όμως στο 73′ ο Μπερτάκης έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Καρρά και έτσι άφησε τον Εργοτέλη με δέκα. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και το 2-3 με τον Σούφλα να σκοράρει.

Έως το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι παρόλο που στο 87′ ο Εργοτέλης είχε νέα πολύ καλή στιγμή με τον Κατσικοκέρη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης (53’ Καϊμακαμούδης), Κοιλιάρας (81’ Μανουσάκης), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (66’ Πόι).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπιλί, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (59 Πανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (84’ Νιζάμης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση