HomeHL-SportsΑγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ 2-1

Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αγροτικός διατήρησε το απόλυτο στον Εύοσμο, επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ .

Γκολ απροσεξίας και τα δύο που δέχτηκαν οι Κρητικοί, που αγωνίζονταν από το 66′ με δέκα παίκτες

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2017 συνεχίζοντας με… φόρα στην έδρα του, υποτάσσοντας και τον ΟΦΗ με 2-1 την Τετάρτη  στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι «σταχυοφόροι» έκαναν το 4 στα 4 στο «Δ. Κοντικάκης» και συνεχίζουν την πολύ καλή φετινή τους πορεία, με τους Κουκόλη και Γκέσιο να εκμεταλλεύονται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας για να πετύχουν τα δύο γκολ που τους έδωσαν τη νίκη.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ… φρέναρε μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό και «πληρώνοντας» τα δικά του λάθη και στις δύο… μοιραίες φάσεις.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν, ισοφάρισαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιλοσάβλιεβ, αλλά η «χαζή» αποβολή του Αντουκόρ τους ανάγκασε να παλέψουν από το 66’ με παίκτη λιγότερο και δεν τα κατάφεραν.

Ο ΟΦΗ έδειξε να έχει μπει πιο ορεξάτος, αν και το πρώτο εικοσάλεπτο περίπου, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Οι Κρητικοί έδειχναν περισσότερο οργανωμένοι, την ώρα που ο Αγροτικός Αστέρας προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις.

Μία από αυτές, όμως, στο 29ο λεπτό απέδωσε με τη βοήθεια και του Δαύκου που δεν εκτίμησε σωστά την εκτέλεση πέναλτι του Τάι, επιτρέποντας στον Κουκόλη να ανοίξει το σκορ.

Μετά το γκολ ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν ήταν αυτός που θα ήθελε ο Νίκος Νιόπλιας, πηγαίνοντας χωρίς την ισοφάριση στα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα, περνώντας στο ματς τους Κιάσσο και Μιλοσάβλιεβ και αυτό αρχικά του βγήκε.

Παρά την ηλικία του, ο πρώτος έδωσε τρεξίματα και ανάσες, ενώ ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για την ισοφάριση.

Παρ’ όλα αυτά, στην πρώτη καλή του φάση στην επανάληψη, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Γκέσιο, που νίκησε τον… απρόσεκτο Όστοϊτς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αντουκόρ «χάλασε» τις προσπάθειες των συμπαικτών του με την χωρίς λογική δεύτερη κίτρινη κάρτα που δικαίως δέχθηκε, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Τα πολλά φάουλ κυριάρχησαν στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν χωρίς πρόβλημα το υπέρ τους σκορ, παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Δεινόπαππα στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής ήταν ο Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τους Θεόδωρο Νταλούκα (Τρικάλων) και Απόστολο Καράκωστα (Λάρισας), ενώ τέταρτος ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας).

Κίτρινες: 35’ Γκέσιος, 40’ Χατζής, 54’ Τεγούσης, 71’ Μπουτζίκος, 83’, 90’+1 Δεινόπαππας – 19’ Ράντι, 26’ Βουό, 31’ Νάστος, 63’, 66’ Αντουκόρ

Κόκκινες: 90’+1 Δεινόπαππας (2η κίτρινη) – 66’ Αντουκόρ (2η κίτρινη)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Βαφέας, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (70’ Φιλίπε), Τεγούσης (90’+3 Παπαδημητρίου), Πάτο, Δεινόπαππας, Γκέσιος (90’ Έππας).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (46΄Μιλοσάβλιεβ), Όστοϊτς, Βουό, Αντουκόρ, Όγκμποε (68’ Χίσι), Ράντι, Μίκιτς (46΄Κιάσσος), Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση