HomeΕΛΛΑΔΑΗ Μιμή Ντενίση θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων;

Η Μιμή Ντενίση θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων;

Δέχεται προτάσεις από διάφορα κόμματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μιμή Ντενίση, η οποία χρόνια τώρα δέχεται προτάσεις από διάφορα κόμματα να τα εκπροσωπήσει στη Βουλή, αποφάσισε σύμφωνα με την Espresso, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Αθήνας, χωρίς όμως την «ομπρέλα» κάποιας παράταξης.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει  και στην οποία ζει και μεγάλωσε. Η ηθοποιός έχει ήδη δώσει τις δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα, έχει παλέψει για το Πεδίον του Άρεως το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και έχει γίνει στέκι ναρκομανών.

Η Μιμή πάντα ήταν ενεργή πολίτης και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.

«Για να πας στην πολιτική δεν πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά. Δεν καταλαβαίνω τους ηθοποιούς που πάνε να »ρίξουν» μια απογευματινή (παράσταση) και μετά πετάγονται και λίγο στη Βουλή. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Όταν ασχοληθώ με την πολιτική, θέλω να αφοσιωθώ και χωρίς να παίρνω χρήματα» είχε πει σε συνεντεύξεις της η Μιμή Ντενίση.

Πηγή: Espresso

Διαφήμιση
Διαφήμιση