HomeHL-SportsΛεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-1

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 84ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League.

O «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 20 βαθμούς και πλέον έχει επαφή με την πρώτη πεντάδα του πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε στο τέλος να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 30’. Από το κόρνερ του Μπισεσβαρ ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μυστακίδης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από την μεριά του ο Λεβαδειακός έκανε αισθητή την παρουσία του στο 45’ με Βαγγέλη Μάντζιο να προσπαθεί να σκοράρει με ωραία λόμπα και τον Γλύκο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 63’ με τον Κουλούρη και έξι λεπτά αργότερα ο Κουλούρης και πάλι έκανε το σουτ, ο Ναμάσκο δεν έδιωξε καλά και ο Κάμπος αφού πήρε το ριμπάουντ, σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Στο 81’ ο Μάτος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και τελικά το σκορ άνοιξε στο 84’. Ο Κάμπος έκανε το σουτ, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Γκολ: 84′ Πέλκας

Κίτρινες κάρτες:
Μουλόπουλος, Μάγκας, Τριποτσέρης – Λεόβατς, Μυστακίδης, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ

Λεβαδειακός:
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μεντί, Καραμπουέ (78′ Βασιλείου), Καραχάλιος (70′ Μάγκας), Γιακουμάκης (90′ Καψάσκης), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (90′ Μαλεζάς), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης (71′ Πέλκας), Αθανασιάδης (61′ Κουλούρης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση