HomeΕΛΛΑΔΑΗ MISKO παρουσιάζει τη Nέα «Χρυσή Σειρά», το Κορυφαίο Ελληνικό Ζυμαρικό από Μονοποικιλιακό σιτάρι

Η MISKO παρουσιάζει τη Nέα «Χρυσή Σειρά», το Κορυφαίο Ελληνικό Ζυμαρικό από Μονοποικιλιακό σιτάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της ελληνικής αγοράς, παρουσιάζει τη νέα «Χρυσή Σειρά» ζυμαρικών.

Με εξαιρετική γεύση, χρυσοκίτρινο χρώμα και με το υψηλότερο ποσοστό πρωτεϊνών, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κλασικές και απαιτητικές συνταγές.

Η «Χρυσή Σειρά» της MISKO ξεχωρίζει, καθώς είναι φτιαγμένη από μία και μοναδική ποικιλία σιταριού, την εξαιρετικής ποιότητας ποικιλία Σβέβο, συνιστώντας έτσι το Μοναδικό Ελληνικό Ζυμαρικό από Μονοποικιλιακό σιτάρι.

 Το σιτάρι ωριμάζει κάτω από τον ελληνικό ήλιο, με τη φροντίδα και το μεράκι επιλεγμένων παραγωγών που καλλιεργούν, πάντα με την επίβλεψη και την τεχνογνωσία της MISKO.

Η ειδική παραγωγική διαδικασία στο Μύλο και στο εργοστάσιο δεν επιτρέπει την ανάμιξη του σιταριού από Σβέβο με άλλα σιτηρά, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο στα ζυμαρικά τις εξαιρετικές ποιοτικές τους ιδιότητες.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στη δημιουργία ενός Κορυφαίου Ελληνικού Ζυμαρικού που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις κάθε λάτρη της γεύσης και της απόλαυσης.

Οι καταναλωτές θα βρουν τη MISKO «Χρυσή Σειρά» σε 6 σχήματα:

· Παστίτσιο· Ματσάτα· Σπαγγετίνη Νο10· Σπαγγέτι Μακαρούνια· Πλεξούδες· Κριθαράκι

Η «Χρυσή Σειρά» διατίθεται σε μοντέρνα και premium συσκευασία με κυρίαρχα χρώματα το Μαύρο και Χρυσαφί που αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητα του προϊόντος.

Για συνταγές και περισσότερες πληροφορίες οι φίλοι της Χρυσής Σειράς μπορούν να «πλοηγηθούν» στο ανανεωμένο site http://www.misko.gr/xrisiseira/