HomeHL-SportsΗρακλής – Ξάνθη 0-1

Ηρακλής – Ξάνθη 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ξάνθη πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, καθώς επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League.

Το γκολ πέτυχε στο 58’ ο Χαμζά Γιουνές, ενώ για τον Ηρακλή ο Περόνε αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 10’ με το διαγώνιο σουτ του Περόνε να περνάει άουτ.

Η Ξάνθη στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και στο 20’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλακάκη στην γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Χουάντερσον. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιουνές στο 21΄, αλλά ο κίπερ του Ηρακλή κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Στη συνέχεια ο «Γηραιός» έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Λεοζίνιο στο 23’ και το 31’, ενώ ο Περόνε στο 47’ με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 1-0 ήρθε στο 58’. Ο Γιουνές βρέθηκε απέναντι από τον Χουάντερσον και με πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ που τελικά χάρισε τη νίκη στους Ακρίτες. Το ματς κρίθηκε στο 85΄ όταν ο Περόνε αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τον Ηρακλή με δέκα παίκτες.

Γκολ: 58′ Γιουνές
21′ έχασε πέναλτι ο Γιουνές

Κίτρινες κάρτες:
Λουκίνας, Περόνε – Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο

Κόκκινες κάρτες:
85′ Περόνε

Ηρακλής (Παντελίδης):
Χουάντσερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Λεοζίνιο, Κούρος, Ιντζόγλου (88′ Κυνηγόπουλος), Πασάς (70′ Λουκίνας), Μοντέιρο, Μπαρτολίνι, Περόνε.

Ξάνθη (Λουτσέσκου):
Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (73′ Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές (88′ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (84′ Χατζητερζόγλου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση