HomeHL-9“Βαρομετρικό χαμηλό” στην αγορά…παρά το εορταστικό κλίμα

“Βαρομετρικό χαμηλό” στην αγορά…παρά το εορταστικό κλίμα

Υποτονική η αγοραστική κίνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Βαρομετρικό χαμηλό” επικρατεί στα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου, τα οποία παρά το κλίμα των εορτών, δε γέμισαν με κόσμο.

Οι έμποροι περίμεναν πώς και πώς τις ημέρες των γιορτών για να δουν τους καταναλωτές να επισκέπτονται τα μαγαζιά τους και τα ταμεία τους να γεμίζουν, αλλά δυστυχώς ο απολογισμός μέχρι τώρα…μάλλον απογοητευτικός είναι.

Οι καταναλωτές κατέβηκαν στα καταστήματα, αλλά προχώρησαν στις απολύτως απαραίτητες αγορές, ενώ τα δώρα τους ήταν πολύ μικρότερης αξίας σε σχέση με εκείνα, που έκαναν τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως αναφέρουν έμποροι στο cretapost, ο κόσμος έκανε αρχικά έρευνα αγοράς μέχρι να βρει την πιο συμφέρουσα τιμή και στη συνέχεια αγόρασε τα δώρα του.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι περισσότεροι καταναλωτές φρόντισαν αρχικά να καλύψουν όλες τις οικογενειακές και φορολογικές τους υποχρεώσεις και στη συνέχεια-αν βέβαια περίσσευαν χρήματα- κατέβαινε και στα μαγαζιά.

Τώρα οι έμποροι περιμένουν τις ημέρες των εορτών, που απομένουν για να αγοράσουν οι καταναλωτές τα τελευταία τους δώρα, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για τις εκπτώσεις, που βρίσκονται…προ των πυλών.

Υπενθυμίζεται ότι το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων συνεχίζεται μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση