HomeHL-9Άφαντος ο τρομοκράτης που αιματοκύλισε την Κωνσταντινούπολη

Άφαντος ο τρομοκράτης που αιματοκύλισε την Κωνσταντινούπολη

Σε όλα τα αεροδρόμια και τα λιμάνια η φωτογραφία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του τρομοκράτη που αιματοκύλησε το νυχτερινό κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές αρχές, όμως όπως φαίνεται το έργο τους δεν είναι εύκολο.

Ο άνδρας που πιθανότατα είναι γύρω στα 25 από το Καζακστάν ή το Ουζμπεκιστάν, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν βρίσκεται ακόμη όχι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ακόμη και στην Τουρκία.

Τη Δευτέρα μάλιστα απέβη άκαρπη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη συνοικία Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης για τον εντοπισμό υπόπτου μετά από τηλεφώνημα πολίτη ότι είδε τον δράστη.

Οι τουρκικές αρχές πραγματοποίησαν επιδρομή σε σπίτι, ενώ στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το Associated Press, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας χωρίς συλλήψεις. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης από την πλευρά τους μετέδωσαν ότι συνελλήφθη ένα άτομο, που όμως δεν εμπλέκεται στην επίθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους 39 άτομα. Κατά το πρακτορείο Dogan, στις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή συνέδραμε από αέρος και ένα ελικόπτερο.

Η έρευνα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, ενώ η φωτογραφία του μακελάρη έχει δοθεί σε όλα τα συνοριακά περάσματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

Στο μεταξύ νέο βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα που δείχνει τον δράστη του μακελειού να ψάχνει να βρει ταξί, προκειμένου να απομακρυνθεί από τον τόπο της επίθεσης. Το βίντεο – σοκ έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τουρκικό Haberturk.

Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να μπαίνει σε ένα ταξί που βρίσκει, όμως βγαίνει μετά από λίγο και συνεχίζει το ψάξιμο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δείχνει απόλυτα ψύχραιμος, χωρίς να βιάζεται.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση