HomeHL-9Τα τελευταία ψώνια πριν την… Πρωτοχρονιά

Τα τελευταία ψώνια πριν την… Πρωτοχρονιά

Με τσουχτερό κρύο κατέβηκαν στο κέντρο οι Ηρακλειώτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα τελευταία ψώνια λίγο πριν την έλευση του νέου έτους κάνουν και οι Ηρακλειώτες.

Παρά το τσουχτερό κρύο οι καταναλωτές φόρεσαν τα μπουφάν τους, τα γάντια τους, πήραν και τις ομπρέλες τους και κατέβηκαν στην αγορά.

Το ωράριο σήμερα είναι συνεχές προκειμένου και οι τελευταίοι που δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να κάνουν τις αγορές τους να έχουν τη δυνατότητα να κατέβουν σήμερα στο κέντρο της πόλης και να ψωνίσουν, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από μέχρι τις 7 το απόγευμα.

agora-broxh-1

Η οικονομική δυσπραγία σε συνδυασμό με την επέλαση του χιονιά συντέλεσαν ώστε η κίνηση στην αγορά του Ηρακλείου όλες τις προηγούμενες ημέρες να είναι υποτονική.

Οι καταστηματάρχες που είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις ημέρες των γιορτών, δεν είδαν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν με κόσμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κάλυψη των υποχρεώσεων τους.

agora-broxh-2

Εξαίρεση αποτελούν τα καταστήματα με παιδικά είδη ένδυσης και υπόδησης, τα οποία και πάλι είχαν την τιμητική τους σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς προτεραιότητα σε κάθε οικογενειακό προυπολογισμό, πόσο μάλλον κατά την περίοδο των εορτών, έχουν οι ανάγκες των παιδιών.

agora-broxh-4 agora-broxh-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση