HomeHL-SportsΤα έχει βρει ο ΟΦΗ προφορικά με τους Τσουράκη και Πάγκαλο

Τα έχει βρει ο ΟΦΗ προφορικά με τους Τσουράκη και Πάγκαλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν θα είναι ο Παύλος Μητρόπουλος το μοναδικό χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει στροφές προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν.

Οι Κρητικοί ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τους Θανάση Τσουράκη και Ντίνο Πάγκαλο και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται οι δύο μεταγραφές να ολοκληρωθούν εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Ο πρώτος είναι φευγάτος από τον Πλατανιά, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Παράσχο. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα κλείσει στον Κισσαμικό, αλλά ο ΟΦΗ μπήκε σφήνα και τα βρήκε μαζί του.

Ο δεύτερος θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΖ, κάτι που δεν είναι δύσκολο με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν εκεί. Στην Κύπρο φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει 8 γκολ σε 14 ματς.

Ο 31χρονος φορ, μάλιστα, έχει δώσει τα χέρια σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανεβεί. Πρόκειται για μία συμφωνία που είχε κάνει και ο Μητρόπουλος.